preloader
2017-04-04

Promocija HETA BiH portfolija na Sajmu gospodarstva u Mostaru

Dvadeseti jubilarni Sajam gospodarstva u Mostaru službeno je otvoren danas za oko 800 izlagača iz 30 država iz cijelog svijeta. HETA BiH je među sajamskim izlagačima u cilju aktivne promocije različitih prilika za investiranje koje portfolio nekretnina, pokretnina i potraživanja kompanije nudi.

Kao najveći događaj ove vrste u državi, Sajam gospodarstva u Mostaru kreira ugodnu poslovnu atmosferu i pruža mogućnost profesionalnog umrežavanja, koje će predstavnici HETA BIH u narednih pet dana iskoristiti za interakciju kako na B2B nivou, tako i sa posjetiocima.

Priliku će iskoristiti i za daljnju promociju inicijative online prodaje nekretnina u državama širom HETA mreže budući da se početak procesa natjecanja približava. Naime, od 7. do 13. aprila web platforma www.wwwplatform.com bit će centralno mjesto za sve one koji se žele natjecati za kupovinu posebno odabranih nekretnina iz portfolija kompanija u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj – od apartmana i luksuznih vila na obali Jadranskog mora, preko poslovnih zgrada i industrijskih pogona do građevinskih i poljoprivrednih zemljišnih parcela.

Sajam gospodarstva Mostar se održava od 4. do 8. aprila u Slobodnoj zoni “Hercegovina” na više od 30,000 metara kvadratnih zatvorenog i otvorenog prostora. 

Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.