preloader
2017-02-10

HETA pokreće inicijativu online prodaje nekretnina širom mreže

Inovativan pristup tržištu nekretnina  Prodaja posebno odabranog portfelja atraktivnih nekretnina iz svih država u regiji  Pozitivna korisnička iskustva  Transparentan proces prodaje

HETA ASSET RESOLUTION označila je danas zvanični početak inicijative online prodaje nekretnina u državama širom mreže - u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Cilj ove inicijative je pružiti podršku u redovnoj dinamici prodaje usmjerenoj ka postupnom smanjenju portfelja nekretnina u članicama mreže.

Portfolio dostupan za prodaju obuhvata nekretnine pažljivo odabrane u cilju da privuku interes potencijalnih lokalnih, kao i međunarodnih klijenata.

U predstojećim sedmicama, www.aaaplatform.com/AAAHit bit će centralno mjesto za sve koji žele saznati više o mogućnostima investiranja, kao i o koracima koje je potrebno poduzeti da iskažu interes i u periodu od 7. do 13. aprila 2017. dostave ponude.   

Proces online kupovine nekretnina i pokretnina putem AAAHit, koja je javnosti predstavljena početkom 2016. godine, pokazao je pozitivno korisničko iskustvo i potrebnu transparentnost u procesu prodaje, a ostvareni su i značajni finansijski rezultati.

Više informacija dostupno na www.aaaplatform.com/AAAHit.


Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.