preloader
2016-11-30

Javni poziv za pravne usluge iz oblasti forenzike

HETA ASSET RESOLUTION BIH poziva sve advokatske kancelarije sa sjedištem u Sarajevu da dostave ponude za pružanje usluga iz oblasti krivičnog prava - forenzika i sprječavanja prevara - za članice Društva u toku 2017. 

Društvo od odabrane advokatske kancelarije očekuje angažman u trajanju od 20 do 40 sati sedmično, za koji će biti plaćena temeljem mjesečnog paušala za vrijeme trajanja angažmana (jedna godina).

Angažman se odnosi na pružanje stručnih i savjetodavnih usluga usmjerenih na minimiziranje rizika finansijskog kriminala i poslovne prevare, savjetovanje i korespondencija sa stručnim licima i službama, pravosudnim institucijama, policijom, advokatima i svjedočenje na relevantne okolnosti iz pojedinih slučajeva prilikom saslušanja ili ispitivanja, zatim analiziranje i izvještavanje.

Molimo sve zainteresovane za učešće u ovom otvorenom pozivu da dostave sljedeću dokumentaciju:

a) Tehnički dio

  • Rješenje o registraciji/upisu;
  • Uvjerenje o poreznoj registraciji – ID;
  • Listu referenci relevantnu za iskustvo u pružanju advokatskih usluga u oblasti krivičnog prava u posljednje 2 godine (opcionalno);

b) Finansijska ponuda

  • Mjesečna naknada sa pripadajućim porezom iskazana u valuti BAM

Rok za dostavu ponuda je četvrtak, 08. decembra 2016. godine do 15:00 sati.

Ponuda sa traženom dokumentacijom može se dostaviti lično ili putem pošte, u zatvorenoj koverti, na adresu HETA d.o.o. Sarajevo, Hamdije Čemerlića 2, 71 000 Sarajevo sa naznakom: Ponuda – Pružalac advokatskih usluga iz oblasti krivičnog prava.

Molimo Vas da sva dodatna pitanja uputite na nabavka@heta-asset-resolution.ba.

Ponude zaprimljene nakon isteka roka neće biti uzete u razmatranje.

Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.